Home    Inloggen     


Winkelwagen:  0 artikelen
CategorieŽn


Nieuw!
Deluxe ultralight halsbandontvanger - instelbaar PIG19-10764

124.95EUR

Deluxe ultralight halsbandontvanger - instelbaar PIG19-10764


Vertel een vriend(in)
Vertel een bekende over dit artikel.


Informatie


» » Antiblafbanden » Antiblaf met Statische correctie » 6017 » Anti Blafband Nano - Kleine Hond
De allerkleinste anti-blafhalsband voor kleine honden

De Petsafe Nano Deluxe antiblafband heeft twee belangrijke eigenschappen waardoor het trainen korter duurt en het gedrag van de hond verbetert.

 1. Bevat een uniek, gepatenteerde sensor, die het blaffen op betrouwbare wijze registreert. De antiblafband bevat zowel vibratie- als geluidssensoren (tweevoudige detectie) waarmee elke blaf onderscheiden wordt van andere, externe geluiden. Alleen wanneer zowel de vibratie van de stembanden als het blaf/huil-geluid aan dezelfde criteria voldoen, wordt een statische correctie gegeven via de contactpunten. 

 2. Heeft een nieuw temperamentleersysteem dat bij veel hondenrassen en hun individuele blafgedrag effectief is. Het temperamentleersysteem bevat software die het aantal correcties bijhoudt dat nodig is om het hinderlijke blaffen aanzienlijk te verminderen (en vaak zelfs helemaal af te leren).

antiblaf halsband Nano     Het systeem bevat 10 correctieniveaus. Het begint met corecties op een laag niveau. Als het overmatig blaffen aanhoudt, wordt de intensiteit van de correctie opgevoerd bij elke nieuwe blaf, totdat het blaffen ophoudt. Zodra de hond heeft geleerd om minder te blaffen, wordt de aanvankelijke waarschuwingscorrectie verminderd. Als uw hond binnen 1 minuut en 20 seconden 15 of meer keren blaft wordt de halsband automatisch gedurende 3 minuten uitgeschakeld via een ingebouwd veiligheidsmechanisme.  TIP: Belangrijk: Laat uw hond niet alleen als hij nog niet gewend is aan de statische correctie van de antiblafband.Binnen enkele dagen nadat uw hond de halsband is gaan dragen zult u al merken dat hij minder blaft. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat het leerproces dan nog niet voltooid is. Honden "testen" deze nieuwe leerervaring en zullen vaker proberen te blaffen. Dit gebeurt meestal in de tweede week dat uw hond de antiblafband draagt. Als dit gebeurt is het belangrijk dat u consequent blijft en de antiblafband niet anders gaat gebruiken. Gebruik de antiblafband voor elke situatie waarin u wilt dat uw hond niet meer blaft. Als de hond de antiblafband niet draag kan hij weer gaan blaffen en wordt het leerproces verstoord. 

 

Specificaties Nano blafband

 

 • Voor kleine honden van alle rassen vanaf 3,6 kg tot 18 kg.
 • De PerfectBark™technologie zorgt ervoor dat de correctie alleen wordt gegeven als uw eigen hond blaft.
 • Temperament Leersysteem met automatische aanpassing van het correctieniveau.
 • Ingebouwde beveiliging.
 • Comfort-Fit halsband met QuickFit™-sluiting.
 • (spat) Waterdicht
 • Aan/uit-schakelaar.
 • LED Indicator "Batterij vol of leeg".
 • 3 jaar standaard garantie en levenslange garantie onder bepaalde voorwaarden.

 


108.95EUR
Huidige beoordelingen: 6
Beoordelingen
Anti Blafband Standaard Antiblafband deluxe Blafband Spray - Kleine Hond Antiblaf met Statische correctie Antiblafbanden Altranet 


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht:Bio+Enzyme Spray fles (473 ml) voor Piddle Place

Bio+Enzyme Spray fles (473 ml) voor Piddle Place
Hondenpenning GRATIS

Hondenpenning GRATIS
Anti Blaf Ultrasoon - binnenshuis

Anti Blaf Ultrasoon - binnenshuis