Home    Inloggen     


Winkelwagen:  0 artikelen
CategorieŽn


Nieuw!
Petsafe Wire Splicing Kit RFA-366

7.95EUR

Petsafe Wire Splicing Kit  RFA-366


Informatie


DNA testDNA Onderzoek van uw hond

Iedere hond is uniek. Hun fysieke en gedragseigenschappen zijn het gevolg van meerdere factoren: erfelijkheid, training, behandeling en milieu. Wisdom Panel™ Insights DNA analyse voorziet u van een inzicht in de gedragseigenschappen van de rassen die zijn vastgesteld in uw hond. Wisdom Panel™ Insights is alleen ontworpen en bedoeld om de genetische verdeling van een hond met een combinatie van verschillende rassen te identificeren. Geen andere doelstelling is bedoeld, geauthoriseerd of toegestaan.      

Bij het ontvangen van uw monster, zal Mars Veterinary het DNA van uw hond analyseren en bepalen wat de aanwezige rassen in de afkomst van uw hond zijn. Dit gebeurt met een aannemelijke graad van zekerheid. Mars Dierenartsen’s toetsing procedures zijn ontworpen om u van geloofwaardige en accurate resultaten te voorzien.

DNA Test Hond

 

Wisdom Panel™ Insights is gemaakt voor honden met een combinatie van rassen. De test is specifiek ontworpen om te kijken of er meerdere rassen in de afkomst van een hond te vinden zijn en is dus niet ontworpen om de raszuiverheid te bevestigen van een rasechte hond. Mars Dierenartsen is niet verantwoordelijk voor fouten in het verkrijgen van het staafje, monster of voor verwondingen, schade of verlies dat een gevolg zou kunnen zijn.   

Bij de onwaarschijnlijke gebeurtenis dat het niet mogelijk is om de rassengeschiedenis van uw hond te bepalen of dat er een fout in de analyse zit, zijn Mars Dierenartsen of gerelateerde bedrijven en particulieren niet aansprakelijk. Beschadigingen zijn gelimiteerd tot de betaling ontvangen is door Mars Veterinary voor de specifieke analyse die aan de orde is.  


Wisdom Panel™ Insights is gebaseerd op het archief van gevalideerde rassen van Mars Veterinary. Als uw hond andere rassen bezit, kan het leiden tot de identificatie van rassen, of een combinatie van rassen in het archief, gerelateerd tot de rassen van uw honds geschiedenis.


De UK wetgeving dicteert dat het bezit hebben van honden met een combinatie van bepaalde typen rassen in hun erfelijkheid is verboden zonder specifieke vrijstelling van een rechtbank. Het is misschien handig om met uw lokale overheid na te gaan of uw hond onder te UK wetgeving valt. Mars dierenartsen en/of andere gerelateerde bedrijven zijn niet verantwoordelijk voor naleving of inlichting hiervan.

Klik hier voor de DNA Test in onze shop

Volgende