Home    Inloggen     


Winkelwagen:  0 artikelen
CategorieŽn


Nieuw!
Treat and Train

164.95EUR

Treat and Train


Informatie


Draadloze omheiningDraadloze Omheining

De Instant Fence is een draadloze onzichtbare omheining die ervoor zorgt dat de hond de tuin niet uit kan zonder dat er daarvoor hele hekwerken of muren geplaatst hoeven worden.

Hoe werkt de Instant Fence?De Instant Fence is makkelijk in gebruik, er hoeft niets geïnstalleerd te worden. De Instant Fence is een heel nieuwe concept welke de hond ontmoedigt om weg te lopen. Een ontvanger aan de halsband van de hond ontvangt een continu radiosignaal welke door de zender wordt uitgezonden. De zender heeft een bereik van maximaal Ø55 meter waarmee een veilige zone gecreëerd wordt waarbinnen de hond zich vrij kan bewegen. Wanneer hij echter te dicht de grens nadert die hij niet mag overschrijden krijgt hij een waarschuwingssignaal te horen. Gaat hij toch verder dan krijgt hij een correctie die vervelend genoeg is om de lust om verder te lopen te ontnemen.    Wireless Fence Draadloze Omheining  

 

Koop de Petsafe

Instant Fence levertijd

Levertijd: 1 werkdag. Voor 14:00 besteld, de volgende dag in huis.

Over Petsafe

Petsafe is bedacht door hondeneigenaren en ontwikkeld door hondenliefhebbers. Om de communicatie tussen mens en dier te vergemakkelijken heeft Petsafe een aantal producten ontwikkeld dat zich richt op de opvoeding, de veiligheid en het comfort van de huisdieren. De ontwikkelde apparatuur is een hulpmiddel om een hond op een diervriendelijke en efficiënte manier op te voeden. Om de ingebruikname van het product te verduidelijken, worden bij de meeste producten videocassettes en handleidingen geleverd.

Volgende