Home    Inloggen     


Winkelwagen:  0 artikelen
CategorieŽn


Nieuw!
Deluxe ultralight halsbandontvanger - instelbaar PIG19-10764

124.95EUR

Deluxe ultralight halsbandontvanger - instelbaar PIG19-10764


Informatie


FAQ ProductenVragen over Bark Control

Heeft mijn hond Bark Control nodig?

Honden blaffen voor veel verschillende redenen, maar in de meeste gevallen blaffen dient als een vorm van communicatie. Hondenbezitters zullen over het algemeen te herkennen vier verschillende soorten blaffen; waarschuwing, alarm, speels en nodig hebben. Bijvoorbeeld continu snel geblaf is een waarschuwing, misschien wel waarschuwen dat iemand die op hun eigen grondgebied, terwijl de lange, uitgesponnen blaft op een hoge toon, met pauzes tussen elke aan te geven dat een hond in nood en is mogelijk eenzaam. Het is belangrijk voor hondenbezitters om te proberen om vast te stellen waarom hun hond blaffen. Sommige blaffen kan volledig normaal, zoals wanneer iemand klopt op de voordeur, maar ook andere geblaf kan gepaard gaan met gedragsproblemen, zoals verlatingsangst. Bark Control systemen mogen niet gebruikt worden voor honden die blaffen is een gevolg van een angst of stress gerelateerde aandoening.

Waarom zou ik Bark Control gebruiken?

Als uw hond blaffen is normaal, maar onaanvaardbaar dan blaf kan uw oplossing zijn. Niet alleen blaffende honden verstoren hun eigenaren ze ook storen buren, en huurders kunnen ontruiming geconfronteerd door verhuurders als hun hond blaffen wordt een overlast. Helaas gedragstherapie te blaffen te beheren kan lang duren om effectief te zijn en soms is het noodzakelijk om een ??oplossing te vinden zeer snel.

Hoe werkt Bark Control?

PetSafe ¬ģ Bark Control systemen zijn gedragsmatig geactiveerd. Zij maken gebruik van een onaangename stimulatie om een ??hond te ontmoedigen blaffen. De stimulatie wordt automatisch geleverd vanaf een apparaat in een halsband als de hond blaft. Veel halsbanden hebben sensoren die zowel geluid en trillingen te detecteren, zodat deze alleen uw hond blaffen, die stimulatie en niet omgevingsgeluiden worden geactiveerd. Sommige kragen automatisch de intensiteit van de stimulatie als geblaf gaat door totdat het succesvol is onderbroken. Dit zorgt ervoor dat de laagste intensiteit stimulatie benodigde wordt aan de geblaf onderbreken. Deze technologie kan ook niet vergeten wat de intensiteit van de stimulatie moest worden geleverd aan het geblaf te onderbreken en te leveren stimulatie op dat niveau de volgende keer dat de hond blaft. Uiteindelijk honden leren om niet te blaffen en helemaal niet meer stimulatie.

Welke soorten Bark Control systemen zijn er?

Er zijn vier Bark Control systemen:
 • Ultrasoon en Sonic stimulatie geeft een onschuldige maar vervelende hoge frequentie geluid van de hond af te leiden van blaffen.
 • Spray stimulatie maakt gebruik van een ongeparfumeerde of citronella geurige nevel die naar voren wordt gesproeid om een ??hond blaffen te onderbreken.
 • Vibration stimulatie maakt gebruik van een lage frequentie vibratie die de hond voelt zich aan de onderkant van de nek niet ver van de 'voice-box' te onderbreken blaffen.
 • Statische stimulatie de meest uitgebreid onderzochte systeem maakt gebruik van een veilige puls van statische elektriciteit die loopt tussen twee huid contacten aan de onderzijde van de hals.
Er zijn ook twee ultrasone apparaten die niet aan de halsband van de hond en onafhankelijk van de hond. Een voor gebruik binnenshuis en de andere voor gebruik buitenshuis. The Outdoor Bark Control unit niet alleen weerhoudt uw hond het blaffen maar ook schrikt van je buurman honden van blaffen ook.

Wat zijn de voordelen van Bark Control systemen?

 • Ze kunnen afschrikken overlast blaffen, het voorkomen van stress voor zowel de eigenaren en buren.
 • Ze vermijden ongemakkelijke situaties tussen buren of huurders en verhuurders.
 • Ze maken het mogelijk eigenaren om hun honden te houden in plaats van ze te moeten opgeven als gevolg van overlast blaffen.

Wanneer moet ik geen gebruik maken van een Bark Control-systeem?

Spray, ultrasoongolven, geluidsgolven en trillingen systemen kunnen worden gebruikt in elke situatie. Er zijn echter situaties waarin elektronische halsbanden dat statische stimulatie leveren niet te worden gebruikt.
 • Bij honden jonger dan 6 maanden oud.
 • Zwangere of zogende teven.
 • Honden met gezondheidsproblemen in het bijzonder hart-en vaatziekten.
 • Honden die niet in staat zijn om adequaat te reageren door een blessure, ziekte, leeftijd of seniliteit.
 • Honden met agressieve neigingen en honden die lijden aan verlatingsangst en soortgelijke angst gerelateerde aandoeningen.
Volgende