Home    Inloggen     


Winkelwagen:  0 artikelen
CategorieŽn


Nieuw!
Automatic Ball Launcher

185.00EUR

Automatic Ball Launcher


Informatie


Service & GarantieGarantie


  


Onze garantievoorwaarden worden ook getoetst door het Webshop Keurmerk. Let op dat bijvoorbeeld bij nalatigheid u uiteraard geen aanspraak kan maken op garantie. Als voorbeeld: als een band 'spatwater' dicht is, maar deze is vervolgens een tijd volledig onder water gehouden, dan kunnen wij daar helaas geen garantie op geven.

Service


Wij proberen ons te onderscheiden met Service en Garantie

Retourneren
Wij geven een "niet goed geld terug" garantie. Als u niet tevreden bent, is retourneren nooit een probleem. U kunt contact met ons opnemen via info@hondenproducten.nl. Wij gaan dan samen bepalen wat voor u een juiste oplossing is!

Onze klanten hebben altijd het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen een artikel te ruilen/retourneren. De consument draagt daarbij zelf op voor de kosten van terugzending. De goederen kunnen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde staat en, indien mogelijk, in de originele verpakking zitten. Ze moeten in dezelfde conditie verkeren als bij ontvangst en mogen niet gebruikt of gedragen zijn.

Wij horen tevens graag uw reden voor de retourzending; het zou kunnen zijn dat we hulp kunnen bieden of zelfs een alternatieve oplossing hebben.

 Na de aankoop


Als u een product heeft gekocht, zou het kunnen zijn dat we u een keertje bellen om te kijken of het product u bevalt. We kunnen wellicht helpen met extra informatie of hulp. Soms zijn bijvoorbeeld de training systemen lastiger om te installeren. Niet twijfelen: gewoon een email sturen en we nemen dan z.s.m. contact met u op.

Wilt u meer weten? info@hondenproducten.nl

Volgende